Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Jaké zdravotní pomůcky pro děti by vám doma neměly chybět?

21.10.2015

Připravili jsme pro vás tipy na užitečné dětské zdravotní pomůcky, které byste měli mít doma.
Jaké zdravotní pomůcky pro děti by vám doma neměly chybět?

Jaké zdravotní pomůcky vám pomohou v péči o dítě?

Nosní odsávačka při rýmě a nachlazení

Jestliže vaše malé děti trápí rýma a nachlazení, rozhodně byste měli mít doma šikovnou nosní odsávačku CLEANOZ. Tato dětská odsávačka pro malá miminka byla vyvinuta lékaři (specialisty ORL) na pomoc novorozencům, kojencům a malým dětem. Spolehlivě odsává hleny z nosu mininek a uvolňuje dýchací cesty. Kojenecká odsávačka je vhodná k domácímu používání. Jde o výrobek na baterie, takže jej můžete používat i venku na procházce nebo při jízdě autem.

 

Odsávačku lze využít při nachlazení, laryngitidě ale i při důsledcích alergických reakcí. Použití dětské odsávačky CLEANOZ je rychlé, efektivní a hygienické! Součástí dodávky této zdravotní pomůcky jsou mikrotužkové baterie a 3 nosní odsávací SETY, přičemž náhradní sety CLEANOZ a samozřejmě veškerou další zdravotní techniku a medicínské přístroje je možno doobjednat v eshopu www.szo.cz.

Inhalace dětem pomáhá v případě dýchacích potíží

Kromě nachlazení a běžné rýmy se u menších i větších dětí můžeme setkat s různými dýchacími obtížemi. V těchto případech může dětem pomoci inhalování. Pro tyto účely jsou vhodné spolehlivé dětské inhalátory se zajímavým příslušenstvím, kterého se děti nebudou bát a lépe ho díky zajímavým barvám a tvarům přijmou. Jako příklad můžeme uvést kompresorový nebulizátor SPEEDYMED, který má tvar zeleno-žluté želvy nebo inhalátor CA-MI pro nejmenší děti s voňavou maskou ve tvaru zvířátka.

 

Mezi dětské inhalátory řadíme také inhalátor PICONEB pro děti trpící LARYNGITIDOU a dýchacími obtížemi. Kompresorový inhalátor PICONEB je vybavený mikronebulizátorem, dětskou maskou pro malé děti, maskou pro větší děti, dýchacím náustkem, speciálním nosním nástavcem a propojovací hadičkou. Dalším z řady dětských inhalátorů je AEROSOLOVÝ INHALÁTOR AEROKID pro malé děti trpící laryngitidou a dýchacími obtížemi. Tento inhalátor má NEBULIZÁTOR, dětskou masku, masku pro větší děti, dýchací náustek a propojovací hadičku. Součástí balení jsou SAMOLEPKY S DĚTSKÝMI MOTIVY.

 

Nabízíme také speciální nebulizátory pro alergiky, s kompletním sortimentem inhalátorů se seznámíte na odborném webu www.inhalator-zvlhcovac.cz.

Přírodní inhalační roztoky pro zvýšení účinku inhalace

Pro zvýšení účinku inhalační léčby a pro uvolnění dýchacích cest se v inhalátorech používají inhalační roztoky. Pokud preferujete kvalitní roztoky bez chemie, můžeme vám doporučit přírodní roztoky ACQUASALE pro kompresorové inhalátory nebo inhalační sůl SALSOMAGGIORE.

 

Zlepšit dýchání mohou dětem pomoci také INHALAČNÍ KAPKY NASO CLEAN do nosu. Kapky obsahují roztok léčivých minerálů a solí, které mají dlouhodobý léčebný účinek a působí příznivě na dýchací cesty. Jedná se o čistý přírodní produkt BEZ CHEMIE. Dále můžeme doporučit také použití inhalačního spreje NASO CLEAN.

Měření teploty dítěte

Nachlazení a rýmu často doprovází zvýšená teplota a v případě chřipkového onemocnění se může dostavit horečka. V každé domácnosti bychom proto měli mít lékařský teploměr, abychom mohli snadno a rychle kontrolovat tělesnou teplotu dětí i dospělých. V oblibě jsou aktuálně například moderní bezdotykové teploměry nebo digitální teploměry.

Měření tlaku

Pokud se o své zdraví a zdraví svých dětí pečlivě staráte, oceníte jistě také možnost změřit dětem a sobě krevní tlak v pohodlí svého domova. Pro rychlé domácí samoměření jsou vhodné digitální tlakoměry, ale samozřejmě existuje ještě mnoho dalších druhů a typů tlakoměrů. Přehled všech používaných tlakoměrů naleznete na odborném webu www.tonometr-tlakomer.cz.

 

Přejeme Vám pevné zdraví!

 

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o