Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Medicínské přístroje

09.10.2015

Prodáváme kvalitní značkové medicínské zdravotní přístroje, rehabilitační prostředky pro lázně a wellness a naše služby v oblasti prodeje a revizí medicínských přístrojů nabízíme již od roku 1998.
Medicínské přístroje

Tradiční dodavatel medicínských přístrojů od roku 1998

Naše firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. prodává tyto medicínské zdravotní přístroje: defibrilátory, ekg zapisovače, elektrokautery a koagulátory pro elektrochirurgii, dýchací přístroje a koncentrátory kyslíku, resuscitační pomůcky a prostředky pro kardiopulmonální resuscitaci (KPR), speciální lékařské odsávačky, brašny první pomoci a prostředky pro záchranáře, injekční dávkovače a enterální pumpy, inhalátory, hydraulická a elektrická polohovací lehátka a křesla, tlakoměry, antidekubitní matrace a systémy, rehabilitační přístroje a prostředky pro lázně a wellness. Také jsme dodavatelem redukčních ventilů a špičkových francouzských dezinfekčních prostředků.

 

Provádíme revize – BTK dle zákona 268/2014 Sb. – pro nejrůznější zdravotnická zařízení: nemocnice a kliniky, sociální ústavy a domovy důchodců, záchranné služby a ošetřovatelské péče. Vlastníme certifikáty ISO 9001: 2008 a ISO 13485:2012 prestižní společnosti Det Norske Veritas s předmětem certifikace Údržba a bezpečnostně technické kontroly, servis lékařských přístrojů a kalibrace tonometrů.

VIDEO: Sídlo firmy KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

 

Přejeme Vám pevné zdraví!

 

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o