Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Elektrokautery

17.08.2015

Sháníte kvalitní vysokofrekvenční elektrokautery pro kosmetické nebo chirurgické zákroky? Hledáte dodavatele elektrokauterů vhodných pro stomatology, dermatology, plastické chirurgy nebo gynekology? Máme pro vás užitečné tipy!
Elektrokautery

Elektrokautery pro elektrochirurgii

Potřebujete při operaci zajistit nekrvácivý řez? Využijte vlastnosti vysokofrekvenčních elektrokauterů, které mají řezné elektrody s velkou hustotou proudu a vysokou teplotou a při kontaktu s tkání pacienta způsobují odpaření vody v buňkách. Následkem vysoké teploty dochází ke koagulaci tkáňových i krevních bílkovin a elektrotomický řez nekrvácí.

Elektrokautery pro zubní lékařství

Pokud hledáte elektrokauter pro zubní chirurgii a stomatologické ordinace, doporučujeme vám využít analogový elektrochirurgický přístroj ELEKTROKAUTER SMT DENT 75. Tento lékařský přístroj nabízí monopolární režim se 3 volitelnými pracovními výstupy (řez, koagulace, směs). Maximální pracovní výkon kauteru je 75 W. Stomatologové mohou také využít univerzální digitální kauter SMT BM M 150 (150W).

Elektrokautery pro plastickou chirurgii

Plastickým chirurgům můžeme doporučit ELEKTROKAUTER SMT DERM 100. Jde o analogový elektrokauter pro kliniky plastické chirurgie a využití může najít také v očních ambulacích. Tento elektrokauter má monopolární a bipolární režim, oba se 4 volitelnými pracovními výstupy (řez, koagulace, mikrochirurgie, směs). Všechny funkce kauteru jsou ovládány pomocí nožní pneumatické spouště (funkce řez a koagulace u monopoláru lze ovládat ruční spouští přímo na aplikátoru). Maximální výkon přístroje je 100 W.

Elektrokautery pro gynekologii

Gynekologům doporučujeme analogový koagulační přístoj SMT GYN 125. Tento elektrokauter umožňuje monopolární a bipolární provoz se 4 volitelnými pracovními výstupy (řez, koagulace, mikrochirurgie, směs). Všechny funkce tohoto lékařského přístroje jsou ovládány nožní pneumatickou spouští (funkce řez a koagulace u monopolárního provozu lze ovládat ruční spouští přímo na aplikátoru). Maximální výkon přístroje je 125 W.

Příslušenství pro elektrokautery

Pokud při své práci používáte monopolární a bipolární elektrokoagulátory a kautery, potřebujete také nezbytné příslušenství jako jsou elektrosekční skalpely, elektrody, pinzety, smyčky, držáky nebo propojovací kabely. Pro výběr vhodných pomůcek navštivte prosím sekci příslušenství k elektrokauterům.

Opravy a revize elektrokauterů

Na elektrochirurgické koagulátory a elektrokautery poskytujeme plný záruční servis. Provádíme pozáruční opravy, revize a bezpečnostně technické kontroly (BTK dle zákona 268/2014 Sb.).

Dezinfekce operačních sálů a lékařských přístrojů

Určitě vám přijde také vhod informace o možnosti použití dezinfekce na operačních sálech, kde se elektrokautery používají a také způsob dezinfekce samotných lékařských přístrojů. Doporučuejme vám navštívit web o dezinfekci www.dezinfekce.sk anebo stránku s nabídkou francouzských dezinfekčních prostředků.

 

Přejeme Vám pevné zdraví!

 

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o