Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Dezinfekce pro chovatele psů

10.03.2016

Jste chovatelkou či chovatelem psů a potřebujete zajistit čisté, dezinfikované prostředí pro své chlupaté miláčky? Poradíme vám, jakou dezinfekci použít na kotce, výběhové plochy, prádlo a čím si ošetřit ruce po namáhavé práci.
Dezinfekce pro chovatele psů

Dezinfekční prostředky pro chovatele psů

Pokud provozujete chovnou stanici, psí útulek nebo máte jiné zařízení pro chování psů a chcete pejskům zajistit čisté, dezinfikované prostředí, tak vám doporučujeme používat ověřené účinné dezinfekční prostředky. Účinnost a spokojenost s francouskou dezinfekcí máme potvrzenou z praxe, z chovatelské stanice.

Štěnátka vše olizují

Francouzská dezinfekce pro chovatelské potřeby

Co se týče dezinfekce pro chovatele, tak musí být použit přípravek do potravinářských provozů, protože štěnátka vše olizují.

 

Všude, kde dochází k přímému styku s potravinami (mysky pro pejsky, dlaždice, další plochy), je vhodné použít plošnou dezinfekce SANICID 5 DDI na bázi stabilních kysličníků určenou k používání v potravinářských provozech veškerého typu, včetně pediatrie a kojeneckých ústavů. Tato desinfekce je ověřena v nemocničních provozech (miminka, malé děti) a představuje bezpečnou variantu také pro chovatele a jejich pejsky. Olizování dezinfikovaných ploch štěňaty či většími psy je bezpečné.

 

Dezinfekční prostředek SANICID se například používá k vytírání podlah, otírání dlaždicového obložení kuchyní a jídelen, mytí a otírání kuchyňských spotřebičů, stolků, včetně těch, které přicházejí do přímého kontaktu s potravinami.

Dezinfekční účinnost

Dezinfekční účinnost je BAKTERICIDNÍ včetně Escherichia coli, listerie a salmonely, FUNGICIDNÍ a VIRUCIDNÍ včetně HIV, polioviru, hepatitidy A, adenoviru, herpes viru při koncentraci 0,5% a expozici 15 minut. Koncentrát nemá předepsán žádný výstražný symbol. Obsahuje mycí složky a povrchově aktivní látky. Je bez barvy a bez zápachu, s nádechem po piniovém oleji.

Nabídka koncentrátů pro chovatele:

Dezinfekce prádla, oděvů chovatelů zvířat

Pro dezinfekci prádla v chovatelských provozech je určitě vhodný přípravek BACTINIL LINGE, který prádlo neodbarvuje a nepoškozuje ani při dlouhodobém používání. Pozor! Dezinfekční přípravek nenahrazuje prací prášek!

Dezinfekční prostředek se musí dát do studené vody jako předpírka.

Desinfekce prádla BACTINYL LINGE je určená pro chovatele ale také k praní lůžkovin a nemocničního prádla na odděleních veškerého typu včetně kojeneckých ústavů. Desinfekční prostředek se používá při předepírce k dekontaminaci a desinfekci prádla.

 

Desinfekční účinnost je BAKTERICIDNÍ, FUNGICIDNÍ, VIRUCIDNÍ včetně HIV, polioviru, adenoviru, herpes viru, hepatitidy A a B při koncentraci 1% a expozici 5 minut. Výrobcem je Laboratoires STÉRIDINE, Francie.

 

Koncentrát nemá předepsán žádný výstražný symbol. Je bez barvy a bez zápachu s nádechem po piniovém oleji.

Nabídka dezinfekce prádla pro chovatele:

Péče o popraskané ruce chovatelů zvířat

Máme vyzkoušeno, že na popraskané ruce pomáhá Aseptil. Obdrželi jsme totiž pochvalný dopis od zákazníka, který pravidelně používá dezinfekční mýdlo ASEPTIL a mýdlo ASEPTIL mu pomohlo k úplnému uzdravení vysušených a popraskaných rukou.

 

Mýdlo je určené zvláště citlivým osobám, které trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi. Neobsahuje betainy, EDTA, parfém ani barvivo. Dezinfekční mýdlo je neutrální a nemá předepsaný žádný výstražný symbol. Prostředek má širokospektrální dezinfekční záběr, včetně VIRUCIDNÍHO.

Přejeme vám pěkný den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz