Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Chovatelka psů doporučuje francouzskou dezinfekci STÉRIDINE

29.04.2016

Chovatelka psů Ing. Jana Dytrychová je spokojená s francouzskou dezinfekcí STÉRIDINE a doporučuje ji milovníkům psů i všem chovatelům.
Chovatelka psů doporučuje francouzskou dezinfekci STÉRIDINE

Kvalita dezinfekce byla potvrzena chovatelkou psů

V březnu jsme zveřejnili článek Dezinfekce pro chovatele psů, uplynulo jen pár týdnů a už máme od nového zákazníka, který provozuje chovnou stanici s pejsky, pochvalné vyjádření k používání dezinfekce prádla i podlahy. Moc děkujeme za pochvalu a jsme rádi, že námi dodávané dezinfekční prostředky fungují k radosti a spokojenosti našich odběratelů.

 

Ing. Jana Dytrychová z chovatelské stanice Malé potěšení & Bohemia Nobility říká:


Věci pro pejsky peru výhradně s přidáním prostředku BACTINIL LINGE a musím říct, že po něm prádlo i hezky voní a tak ho používáme i při praní našeho prádla. Co se týče dezinfekčního mýdla na ruce Aseptil, naprosto vyhovuje, jen maličko vysušuje, tak je po něm vhodné použít nějaký krém. Velmi ho doporučuji do salonů pro psy, kdy je velmi vhodné použití desinfekce rukou před stříháním každého zvířete.


Aseptil používáme doma všichni a pokud nastane jakékoli kritické období (kojící fena, štěňata, přenosná onemocnění mezi psy, atd.), je naprosto bezkonkurenční!


Dále používám prostředek na podlahy SANICID (nebo menší balení flakon 1 litr), který se mi taktéž velmi osvědčil a zároveň se nemusím bát, že je pro psa nebezpečné, když po setření tímto prostředkem olízne podlahu.

 

Vaše výrobky vřele doporučuji všem chovatelům, kteří mají doma více zvířat nebo třeba jen jednoho mazlíčka. Rozhodně tím přispějete k lepšímu komfortu. Přeci jen je třeba při větší koncentraci zvířat na menším prostoru dbát o zvýšenou hygienu! Je dobře, že něco takového, jako dezinfekce pro chovatele zvířat vůbec existuje."


Ing. Jana Dytrychová
Chovatelská stanice
www.male-poteseni.cz

Nabízíme kvalitní dezinfekční prostředky pro chovné stanice

Pokud provozujete chovnou stanici, psí útulek nebo máte jiné zařízení pro chování psů nebo koček a chcete zvířátkům zajistit čisté, dezinfikované prostředí, tak vám doporučujeme používat ověřené francouzské dezinfekční prostředky.

Francouzská dezinfekce pro chovatelské potřeby

Pro chovatele máme v nabídce přípravek určený do potravinářských provozů. Všude, kde dochází k přímému styku s potravinami (mysky pro pejsky, kočky či jiná zvířata, dlažba, lino, další plochy), je vhodné použít plošnou desinfekci SANICID 5 DDI na bázi stabilních kysličníků určenou k používání v potravinářských provozech veškerého typu, včetně pediatrie a kojeneckých ústavů. Tato dezinfekce je ověřena v nemocničních provozech (miminka, malé děti) a představuje bezpečnou variantu také pro chovatele a jejich pejsky. Olizování dezinfikovaných ploch štěňaty, koťaty či většími psy a kočkami je bezpečné.

Přejeme vám i vašim zvířecím miláčkům pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz