Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Tip na kvalitní úklidové vozíky pro denní úklid v nemocnicích

08.03.2016

Sháníte kvalitní úklidové vozíky pro denní úklid nemocnice, ambulance, ordinace nebo kanceláře? Máme pro vás několik užitečných tipů!
Tip na kvalitní úklidové vozíky pro denní úklid v nemocnicích

Špičkové úklidové vozíky pro pravidelný úklid

Sháníte dodavatele úklidových vozíků pro zdravotnické zařízení? Máme pro vás tip na nabídku ověřené kvalitní úklidové techniky. Doporučujeme vám použití vozíků značky RUBBERMAID a v oblibě uklízecích čet a personálu nemocnic je také praktický vozík na úklid Standard vyrobený z pevného materiálu.

 

Naše společnost KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. se specializuje na úklidovou techniku, lékařské přístroje, dezinfekci a zdravotnickou techniku již od roku 1998. Úklidové vozíky, dezinfekci a lékařské přístroje dodáváme nemocnicním i jednotlivcům, podnikatelům a občanům po celé ČR.

Úklidové vozíky, mopy, rukavice, dezinfekce s dvojím účinkem


Prodáváme variabilní úklidové vozíky (vozíky s tlakovým ždímačem, jedno-kbelíkové a dvou-kbelíkové vozíky, funkční nádoby pro denní úklid, atd.) a již od roku 1998 dodáváme do zdravotnických zařízení po celé České republice provázkové mopy, úklidové tyče, utěrky, rukavice z mikrovlákna a také fancouzskou dezinfekci značky Laboratoires STÉRIDINE, která vám ušetří peníze.

Dezinfekce, která zároveň myje

Jde o dvoufunkční dezinfekci pro mytí a dezinfekci ploch, která obsahuje povrchově aktivní látky tenzidy, takže není nutné přidávat další mycí prostředek. Jde o dezinfekční koncentráty, které se ředí na poměrně nízké koncentrace, což přináší příjemný ekonomický efekt v podobě výrazné úspory peněz.

Přejeme vám pěkný den a pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz