Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Taktické cvičení IZS se koná o víkendu v Táboře

07.10.2016

Taktické cvičení se bude věnovat evakuaci osob ve zdravotnickém zařízení.
Taktické cvičení IZS se koná o víkendu v Táboře

V úterý 11. října 2016 od 14 hodin proběhne v Nemocnici Tábor, a.s., v pavilonu interních oborů cvičná evakuace za účasti všech složek záchranného integrovaného systému.

O Nemocnici Tábor, a.s.

Akciová společnost Nemocnice Tábor, a. s. se snaží neustále zvyšovat úroveň poskytovaných zdravotnických služeb.

 

V červnu 2015 získala táborská nemocnice již podruhé certifikát CZECH Stability Award a dosáhla v ratingovém hodnocení nejvyššího možného stupně AAA – excelentní. Společnost se tak řadí mezi nejstabilnější firmy v České republice.

 

V listopadu 2013 získala Akreditaci SAK na 3 roky, v květnu 2012 získala Nemocnice Tábor Certifikát Bezpečná nemocnice.

 

3. ledna 2008 byl započat koncept celkové rekonstrukce a modernizace nemocnice symbolickým poklepem na základní kámen pavilonu akutní medicíny. Priority konceptu byly jasné. Začít nejzásadnější oblastí, jakou reprezentuje akutní medicína, pokračovat operačními sály, intenzivní medicínou a končit kompletní rekonstrukcí lůžkového fondu nemocnice. V současné době se již nemocnice pyšní novým moderním a vysoce komfortním gynekologicko-porodnickým oddělením, novým, lehce přístupným oddělením anesteziologicko-resuscitačním disponujícím jednotnou moderní přístrojovou technikou, a šesti novými vestavnými operačními sály vybavenými nejmodernějšími přístroji, které se v současné době používají. Celková nadčasová koncepce operačních sálů umožňuje i v budoucnu využití nových technologií. V rámci projektu „Odborné praxe pro mladé do 30 let v Jihočeském kraji“ jsme v naší firmě obsadili pracovní místo, které je spolufinancováno z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

Tipy na vybavení pro záchranáře

Profesionální záchranáři používají kvalitní vybavení pro resuscitaci. Zachránit život však můžete i vy! Resuscitační brašna vás na tuto situaci vybaví. Nikdy nevíte, kdy ji budete potřebovat a zachráníte tak někomu život.

Doporučení Evropské resuscitační rady

Nová doporučení Evropské resuscitační rady ERC 2015 kladou velký důraz na to, aby zdravotníci používali kvalitní záchranářské vybaveníautomatické externí defibrilátory AED, jejichž obsluha je jednoduchá a díky hlasové nápovědě přístroje provádí záchranáře celým postupem až k dodání defibrilačního výboje, který je v časné fázi resuscitace velmi důležitý a defibrilátory mohou mnoha lidem zachránit život.

Přejeme vám pevné zdraví a pohodový den!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz