Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Profesionální zdravotnické přístroje pro špičkovou péči

20.11.2016

Plzeňská společnost KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. dodává lékařské vybavení od nejvýznamnějších světových výrobců. Firma zajišťuje kompletní záruční a pozáruční servis, dodávky náhradních dílů, kalibrace a bezpečnostně technické kontroly, kdy vychází z 40leté zkušenosti v oblasti vývoje a oprav lékařských přístrojů.
Profesionální zdravotnické přístroje pro špičkovou péči

Plzeňská společnost KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. dodává lékařské vybavení od nejvýznamnějších světových výrobců. Firma zajišťuje kompletní záruční a pozáruční servis, dodávky náhradních dílů, kalibrace a bezpečnostně technické kontroly, kdy vychází z 40leté zkušenosti v oblasti vývoje a oprav lékařských přístrojů.

Vybavení nejen pro nemocnice

V sortimentu společnosti naleznou nemocnice a specializovaná pracoviště ucelenou nabídku všech typů lékařských přístrojů. Mezi ně patří i EKG a defibrilátory v řadě provedení, přičemž každý z přístrojů je certifikován pro prodej a používání v EU a splňuje maximální bezpečnostní kritéria pro pacienta i zdravotnický personál.

 

EKG pro zdravotnická zařízení jsou vybavena barevným dotykovým LCD displejem a měří intervaly, osy a QRS komplexy. Obsluha si sama volí formát tiskových reportů podle požadovaného množství kanálů. Přenosná EKG s oxymetrem slouží pacientům při domácím měření.

Defibrilátory

Další skupinou přístrojů jsou defibrilátory pro kardiopulmonární resuscitaci. Automatické defibrilátory jsou určeny pro sportovní a plavecké areály, velká nákupní a kulturní centra i lázeňská a rekreační střediska, kde pracuje odborný lékařský personál, který rozhodne, zda je nezbytné defibrilátor použít. Automatické externí defibrilátory najdou využití při náhlé zástavě srdce, kdy není v dosahu lékař. Měly by být součástí vybavení škol, podniků a sportovních areálů. Automatický externí defibrilátor nejdříve ověří srdeční aktivitu oběti a sám rozhodne, zda je nutné elektrický výboj podat či nikoli. Integrovaná paměť uchovává údaje pro jejich následné vyhodnocení lékařem.

 

Poznámka redakce: Nová doporučení Evropské resuscitační rady ERC 2015 kladou velký důraz na to, aby zdravotníci používali kvalitní záchranářské vybaveníautomatické externí defibrilátory AED, jejichž obsluha je jednoduchá a díky hlasové nápovědě přístroje provádí záchranáře celým postupem až k dodání defibrilačního výboje, který je v časné fázi resuscitace velmi důležitý a defibrilátory mohou mnoha lidem zachránit život.

Vhodným vybavením pro záchranáře je také trenažer pro nácvik kardiopulmonární resuscitace. Profesionální resuscitační figurína Brayden má červené LED diody pro realistické znázornění toku krv a poskytuje okamžitou zpětnou vazbou, jestli je kardiopulmonární resuscitace (KPR) prováděná správně.

Profesionální přístroje základem každého operačního sálu

Firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. zajišťuje kompletní vybavení operačních sálů. Součástí dodávek jsou přístroje pro elektrochirurgii – elektrokautery pro zubní chirurgii a stomatology, kautery určené dermatologům i očním ambulancím. Samostatnou skupinou jsou přístroje SMT – kryochirurgické a kryoelektrické operační jednotky, elektrokoagulátory pro všeobecné použití i nejnáročnější operace, včetně transuretální operace pod vodou. Jednoduchá obsluha, vysoká bezpečnost a dlouhá životnost elektrochirurgických přístrojů i příslušenství jsou hlavními přednostmi produktů SMT dodávaných plzeňskou firmou.

 

Kvalitní EKG, defibrilátory a přístroje pro elektrochirurgii si můžete objednat v eshopu www.szo.cz.

Přejeme Vám pevné zdraví!

Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

 

Přidejte si nás na FACEBOOK, ať se dozvíte o všech novinkách jako první!

 

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz