Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

O přístroje, které doma pomáhají v boji proti koronaviru, je značný zájem

17.04.2020

Veřejnost reaguje na pandemii koronavirem zvýšeným nákupem zdravotnických přístrojů
O přístroje, které doma pomáhají v boji proti koronaviru, je značný zájem

Řešte problémy s dýcháním či předáváním kyslíku do krve co nejdříve

Získejte přehled o saturaci kyslíku a tepové frekvenci snadno a rychle díky prstovému OXYMETRU LIFE HEALTH. Měření se provádí pouze natažením klipsu na prst a naměřený výsledek se zobrazí na OLED displeji. Součástí dodávky je šňůrka na krk, prstový oxymetr je uložen v krabičce.

Další důležitou ochranou je s plicní automatikou, který se využívá v souvislosti s dýchacími obtížemi a v případě potřeby přístroj dýchá za Vás. Dýchací přístroj se pak skládá z několika komponentů, které jsou uloženy v plastovém černém kufru s českým popisem. Součástí je také podrobný návod k užívání.

K lepšímu dýchání přispívá také , který vyrábí z okolního ovzduší koncentrovaný až 95% kyslík. Kyslíkové koncentrátory působí příznivě na psychiku, snižují pocit stresu, zlepšují kvalitu dýchání a posilují imunitní systém. Přístroje jsou tiché a nepotřebují žádnou tlakovou lahev, takže odpadají další náklady na koupi kyslíkových náplní. Samozřejmou součástí je také plný záruční i pozáruční servis.

Pro optimální funkci organismu a snadné dýchání doporučujeme OKYSLIČENOU VODU OXYLIFE. Jedná se o patentovanou technologii, která je vhodná pro vrcholové sportovce, ale také pro starší a nemocné lidi. Voda posiluje imunitní systém, pozitivně působí proti bolestem hlavy, depresím a dodává tělu energii.

Udržujte svou domácnost v čistém a sterilním prostředí

UV SANITIZÉRY pomáhají udržovat jakékoliv prostředí zcela bez bakterií. UV záření během 30 vteřin likviduje 99,9 % bakterií, roztočů, virů a plísní. Sanitizéry je možno využít ve spíži, v lednici, na zubní kartáčky a holící strojky, na přezůvky, anebo třeba na spodní prádlo. Představují tak spolehlivou ochranu před nebezpečnou nákazou (včetně COVID-19).

Mějte svou tělesnou teplotu pod kontrolou díky bezkontaktnímu teploměru

INFRA TEPLOMĚR MAIZU měří teplotu v rozsahu od 34,0 až do 42,9 °C s přesností +/- 0,2 °C. Přesnost naměřené teploty se ještě zvyšuje, jestliže je měření prováděno ve statickém prostředí (bez pohybu). Navíc je snímání teploty maximálně bezpečné, neboť je prováděno bezkontaktně. Výsledek měření se pak do 2 sekund objeví na velkém LCD displeji