Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Městská nemocnice Ostrava se představí na Dnech NATO 2016

25.08.2016

Městská nemocnice Ostrava představí na Dnech NATO 2016 defibrilátor, který v případě srdeční zástavy používají záchranáři. Veřejnost si bude moci vyzkoušet resuscitaci na figuríně.
Městská nemocnice Ostrava se představí na Dnech NATO 2016

Městská nemocnice Ostrava se představí na Dnech NATO 2016 a vzdušných sil armády České republiky. Ty proběhnou v sobotu 17. a v neděli 18. září 2016 na letišti Leoše Janáčka Ostrava. Svůj prezentační stánek umístíme v prostorách starého letiště poblíž VIP parkoviště.

Zdravotníci budou vzdělávat laickou veřejnost, jak poskytnout první pomoc

Městská nemocnice Ostrava představí své dvě nejnovější sanitky značky Renault Master. Zdravotníci nemocnice budou edukovat příchozí o záchraně života, srdeční masáži apod. U stánku proběhnou ukázky první pomoci pro laickou veřejnost na figuríně, lidé si tak budou moci prakticky vyzkoušet, jak náročná je resuscitace. Ukážeme i defibrilátor, který v případě srdeční zástavy používají záchranáři. Zájemci si mohou odnést i letáky s nejdůležitějšími informacemi k první pomoci. Na místě budou zaměstnanci nemocnice rovněž měřit krevní tlak zájemcům z řad široké veřejnosti a v nutných případech zároveň poskytnou pomoc návštěvníkům v případě nevolnosti nebo jiných zdravotních potížích.

 

„Jsem velmi rád, pokud se těchto akcí může naše zdravotnické zařízení účastnit a našim spoluobčanům touto formou prezentovat. S problematikou bezprostřední záchrany života a neodkladné laické první pomoci je v současné hektické době nezbytné naši veřejnost neustále vzdělávat,“ řekl ředitel Městské nemocnice Ostrava Petr Uhlig.

Přejeme vám pevné zdraví a pohodový den!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz