Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Když běžná strava nestačí, pomůže speciální nutriční výživa a enterální pumpa

05.12.2016

Řada pacientů je plně odkázána na příjem energie a živin ze speciální nutriční stravy. Kvalitní vyvážená výživa obsahující všechny potřebné složky je důležitou součástí léčby i prevence nejrůznějších onemocnění. K přesnému dávkování nutriční výživy gastrickou nebo intestinální cestou slouží enterální pumpy.
Když běžná strava nestačí, pomůže speciální nutriční výživa a enterální pumpa

Dávkovač nutriční výživy FREEGO je spolehlivý pomocník!

Enterální pumpa FREEGO je určena k přesnému dávkování nutriční výživy. Od roku 2011 je v provozu cca 150 pump v nejrůznějších nemocnicích po celé České republice: IKEM Praha, FN Brno, Vítkovická nemocnice, Fakultní nemocnice v Motole, Nemocnice Na Bulovce, Všeobecná Fakultní Nemocnice Praha a řada dalších zdravotnických zařízení.

 

 

Dávkovač nutriční výživy FreeGO je řízen mikroprocesorem a průtok reguluje peristaltický rotační mechanismus. Pumpa se ovládá digitálně a umožňuje podávat dávky v rozsahu 1 až 400 ml za hodinu. Celkově lze podat až 9999 ml. Přesnost dávkování je s tolerancí ± 5 %. Dojde-li k poruše, dávkovač upozorní na problém opticky i akusticky a současně jej zaznamená do paměti přístroje. Kdykoli tak lze vše zpětně vyhodnotit.

Malé rozměry pro větší mobilitu

14 x 12 x 8 cm a 500 g, tak malý a skladný je enterální dávkovač FREEGO od americké společnosti ABBOTT Laboratories. Bez problémů zvládne náročný nemocniční provoz i léčbu v domácím prostředí. Plně nabitá baterie zaručuje provoz enterální pumpy po dobu až 24 hodin při rychlosti průtoku výživy 84 ml/hod. Umožňuje-li to stav pacienta, lze pumpu bez problémů použít při transportu, nebo pobytu pacienta ve venkovním prostředí. Klesne-li hodnota baterie na 70 % kapacity, přístroj sám upozorní obsluhu. K dispozici je dobíjecí adaptér 230V/400mA//5V/2,4A.

Odborné poradenství a špičkový servis

Dovozcem a garantem výrobků FreeGO je společnost ABBOTT Laboratoires Praha, která pověřila firmu KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. k provádění odborné údržby – BTK - revizím dle zákona 268/2014 Sb.

 

Kvalitní zdravotnické přístroje a vybavení koupíte na www.szo.cz. Zákazníci z Plzeňska mohou dávkovač nutriční výživy FreeGO ABBOTT zakoupit ve výdejně v Plzni v Přemyslově ulici naproti OC PLAZA. Produkt je volně prodejný i pro soukromé občany.

 

Přejeme vám i vašim blízkým pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.


Přidejte si nás na FACEBOOK, ať se dozvíte o všech novinkách jako první!


Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz