Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

Dezinfekce s vůní citronu pomáhá zastavit chřipkovou epidemii

07.03.2016

Francouzská dezinfekce ovzduší může účinným způsobem zmírnit dopady chřipkové epidemie a navíc příjemně voní po citronu.
Dezinfekce s vůní citronu pomáhá zastavit chřipkovou epidemii

Unikátní francouzská dezinfekce ovzduší BACTINYL

V únoru roku 2016 přibylo podle portálu LIDOVKY.CZ akutních respiračních onemocnění o 10 %, chřipek o 56 %. Celková nemocnost dosáhla 1446 na 100 000 obyvatel a vzestup nemocnosti se týkal všech věkových skupin. Vedoucí oddělení epidemiologie infekčních nemocí Státního zdravotního ústavu Jan Kynčl tehdy prohlásil: „Mluvíme o rozvíjející se epidemii prakticky na celém území, byť zatím regionálního charakteru. Oheň se rozšiřuje.“

 

Naštěstí se situace po pár týdnech zlepšila a podle portálu Týden.cz je nyní v březnu Česko již za vrcholem chřipkové epidemie. Celková nemocnost dosáhla 1284 případů na 100 tisíc obyvatel. Nejvíc zasažen je Liberecký kraj. V sezoně je hlášeno 162 závažných průběhů chřipky, 39 lidí zemřelo, sdělil vedoucí oddělení epidemiologie infekčních nemocí Státního zdravotního ústavu Jan Kynčl.

Dezinfekce vzduchu Bactinyl může účinným způsobem zmírnit dopady chřipkové epidemie

Pro zmírnění dopadů chřipkové epidemie vám doporučujeme používat kvalitní francouzskou dezinfekci Bactinyl. Tato dezinfekce je určená k použití na centrálních příjmech, ambulancích, vyšetřovnách, rizikových pokojích, WC a infekčních klinikách. Dezinfekce řady Bactinyl AIR osvěžuje ovzduší vůní po citrónu. Bactinyl AIR si můžete objednat v provedení dóza 500 ml s rozprašovačem, sprej 750 ml s rozprašovačem nebo kanystr s náplní 5 litrů.

 

Další možností účinné dezinfekce je přípravek BACTINYL PUR na bázi propylalkoholu s malým obsahem KAS určená k rychlé dekontaminaci a desinfekci vzduchu. Bactinyl PUR si můžete objednat jako aerosolový sprej 500 ml nebo aerosolový sprej 150 ml.

Dezinfekční účinnost

Dezinfekční účinnost přípravků Bactinyl francouzského výrobce Laboratoires STÉRIDINE je tato: BAKTERICIDNÍ včetně Escherichia coli a MRSA, FUNGICIDNÍ, VIRUCIDNÍ včetně HIV, polioviru, hepatitidy A, herpes viru a viru H1N1.

Přejeme vám pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz