Napište nám

Jsme specialisté na zdravotnický materiál a zvlhčovače vzduchu již od roku 1998.

 

O stránky pečuje SEO konzultant z týmu společnosti UNIWEB s.r.o. (webdesign Plzeň)

3 tipy na domácí kyslíkový přístroj

12.04.2016

Sháníte domácí kyslíkové přístroje? Máme pro vás 3 užitečné tipy na ověřené domácí dýchací přístroje a čističky vzduchu!
3 tipy na domácí kyslíkový přístroj

3 tipy na kyslíkové přístroje domů

Potřebujete si pořídit kyslíkový přístroj pro domácí použití? Připravili jsme pro vás přehled nejčastěji využívaných typů kyslíkových přístrojů, oxygenoterapie a čističek vzduchu pro domácí léčbu a péči.

1) Domácí kyslíková terapie:

Oxygenoterapie je léčebná kyslíková kůra a dýchání zvlhčeného kyslíku, která je určená pro domácí léčbu pacientů nemocných s chronickou respirační insuficiencí vzniklou na podkladě plicních a vaskulárních onemocnění, některých onemocnění hrudní stěny jako je těžká kyfoskolióza Th páteře, neurologických poruch a dále u nemocných s chronickou respirační insuficiencí při těžké obezitě.

 

Kompletní dýchací terapeutické přístroje pro domácí použití, pro léčebné lázně a ústavy, přenosné kyslíkové přístroje na procházku, výlet nebo cestování nebo pro postižené osoby pohybující se na invalidním vozíku naleznete na stránce domácí oxygenoterapie.

2) Domácí čističky vzduchu:

K pročištění a ozdravení ovzduší v městském bytě, rodinném domě nebo v kanceláři doporučujeme domácí čističky a ionizátory vzduchu. Tyto přístroje pomáhají alergikům a astmatikům ke zlepšení kvality života, kvalitnějšímu dýchání a působí antidepresivně.

 

Proces ionizace vzduchu pročisťuje ovzduší od mikročástic pylu a alergenů, odstraňuje mikročástice prachu, hubí bakterie, ale také pomáhá odstranit nepříjemný zápach (cigaretový kouř, zvířecí pachy apod.). Čistička vzduchu Ionic Care dokáže také působit jako lapač prachu z peří domácího ptactva.

3) Kyslíkové generátory pro domácí použití:

Tyto přístroje vám budou dodávat kvalitní cca 93% kyslík pro dýchání. Můžete si vybrat například malý stolní generátor kyslíku s tichým chodem nebo výrobník kyslíku (02) pro pacienty, kteří byli propuštěni do domácího ošetřování s podmínkou podávání zvlhčeného kyslíku.

 

Nabízíme také pojízdný oxygenerátor pro domácí používání, který je dodáván s kyslíkovými brýlemi a zvlhčovačem s průtokoměrem.

 

Doporučit vám můžeme také profesionální lázeňský generátor kyslíku EverFLO určený pro lázeňskou péči, domovy důchodců, zdravotní centra a samozřejmě také pro domácí používání pro osoby, které bez kyslíku nemohou být. Kompletní nabídku domácích genrátorů kyslíku naleznete na stránce kyslíkové generátory.

 

Poznámka: Pokud dbáte o své zdraví a dýchací cesty, doporučujeme vám navštívit také stránky věnované inhalátorům.

Přejeme vám pevné zdraví!

Tým společnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o

Kontakty: Google+ nebo email: krasny@szo.cz